25/4/12

Σαββατοκύριακο στην Πλάκα!


Στον πεζόδρομο της Ερεχθέως δίπλα στο Λουτρό των Αέρηδων σ’ ένα διατηρητέο κτήριο του 1880 στην καρδιά της Πλάκας, δημιουργήθηκε από μια φρέσκια ομάδα το Lazy Market, ένας καινούργιος πολυχώρος τέχνης και δημιουργίας.
Το Lazy Market βρίσκεται στη γωνία Ερεχθέως 6 και Κυρρήστου 17 ( στο ίδιο μέρος όπου βρισκόταν από το 1997 το Lazy Day) πολύ κοντά στους σταθμούς Μοναστηράκι, Σύνταγμα και Ακρόπολη, καθώς και στον πεζόδρομο της Ερμού.
Στόχος της ομάδας Lazy είναι η δημιουργία μιας αγοράς, με χειροποίητα προϊόντα από καλλιτέχνες, παραγωγούς και δημιουργούς, που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, με επίκεντρο την ποιότητα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Ο χώρος αυτός θα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκθέσουν τη δουλειά τους και σε όλους εμάς την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε από κοντά και να αποκτήσουμε τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια της.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Απριλίου, το Lazy Market ανοίγει τις πόρτες του και το γιορτάζει με ενα διήμερο πάρτυ με μουσική, πολλούς καλεσμένους, εκπλήξεις και φυσικά πολλά ωραία πράγματα να δείτε και να αγοράσετε!

Το Pretty Little Things θα είναι εκεί, μαζί με άλλους νέους δημιουργούς από τις 12μμ εώς τις 9μμ, Σάββατο & Κυριακή.
Σας περιμένουμε!! 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lazy Market θα βρείτε εδώ: 
http://www.facebook.com/lazymarketathensplaka


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου